Pályázatok

Alapítványunk céljai elérése érdekében felkutatja és felhasználja a nemzetközi és hazai pályázatokat, támogatási, szponzorálási lehetőségeket.

2016. Nevelési-oktatási intézmények szakmai programjainak támogatása c. pályázat (100000 Ft) Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata

A 2016/17-es tanévben iskolánk hármas jubileumot ünnepelt: az intézmény 105 éve kezdte meg a működését a településen, 30 éve adták át az Alma úti épületet Borbányán és 20 éve vette fel  Petőfi Sándor nevét. A méltó megemlékezés kapcsán megjelentettük iskolánk volt magyar- történelem szakos nevelőjének, László Miklósnénak iskolatörténeti monográfiáját nyomtatott könyv formájában a nyertes pályázatunk segítségével. Ünnepélyes keretek között iskolánk régi nevelői és aktív szülői vehették át a kiadványt.

2017. Nevelési-oktatási intézmények együttműködését segítő program támogatása c. pályázat (100000 FT) Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata

Alapítványunk támogatja az iskolai programok szervezését, lebonyolítását. ÖKO iskola lévén 2017. április 28-án a Nyíregyházi Állatparkba kirándultak iskolánk tanulói, melynek célja az élményközpontú tanulás és ismeretszerzés mellett, városunk egyik nevezetességének megismertetése volt. A támogatási összegből finanszíroztuk a belépőket és az utaztatás költségét.

2018. Városfejlesztési és Környezetvédelmi Alap c. pályázat (140000 Ft) Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

Az alapítvány nagy gondot fordít az iskola külső megjelenésére, a környezet szépítésére. A  pályázaton nyert összegen fákat, díszcserjéket ültettünk.

2019.  NEA-UN-19-EG-0232 Helyi és területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatása 2019 (200000 Ft) Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. Nemzeti Együttműködési Alap és Civil Támogatások Igazgatósága Budapest

A pályázaton elnyert összeget egy digitális fényképezőgép, egy multifunkciós nyomtató, valamint színes kartonlapok beszerzésére fordítottuk. Ezek az eszközök nagyon hasznosak, emelik munkánk színvonalát.

2020. NEA-NO-20-O-V-0716 „Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás 2020.” c. pályázat Pucsok Attiláné által benyújtottKincsek a természetben- Ökosuli, környezettudatos program(2000000 Ft)  (folyamatban)